Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno more

Barakuda napala ženu i probila joj pluća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki par napala je barakuda tijekom plovidbe kajakom, a 46-godišnju ženu teško je ozlijedila bacivši je u vodu.

Karri Larson agresivnu ribu nije niti primijetila, a barakuda je odjednom u punoj brzini iskočila iz vode na nju i zarila oštre zube u njezin torzo. Od siline naleta, puklo joj je par rebara, a rana joj je probila i pluća.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

>> FOTO: Djevojčicu izgrizla barakuda

Par je plovio kajakom nedaleko od obale na na otočju Florida Keysa, gdje su bili na odmoru. Tragediju je spriječio dečko 46-godišnje Karri, Michael Hinoiosa, koji je rukom zatvorio pukotinu na njezinim plućima. Iako u šoku nazvao je službu 911 te objasnio što se dogodilo.

Devet dana na intenzivnoj njezi

'Držim joj rebra jednom rukom, ne mogu veslati nikuda. Trebate što doći do nas', rekao je Hinoiosa operateru, objašnjavajući ozbiljnost situacije, a prenosi Daily Mail. Spas su čekali punih pola sata, jer se do njih nije moglo zbog plićaka u kojem su se nalazili.

Karri Larson ipak je spašena te je na intenzivnoj njezi provela punih devet dana, a kao uspomena na iznenadni napad barakude, ostat će joj veliki ožiljak na rebrima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene