Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša ideja

Obama: To vjerojatno nije izgledalo dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barack Obama bio je meta brojnih kritika kada je odlučio zaigrati golf ubrzo nakon što je u javnosti govorio o ISIS-u i ubojstvu američkog novinara Jamesa Foleya.

Američki predsjednik Barack Obama u nedjelju je priznao da je odlazak na golf ubrzo nakon što je javnost obavijestio o odrubljivanju glave američkom novinaru Jamesu Foleyu izgledao loše, odnosno da to nije bila najbolja ideja. No, sugerirao je da problem nije u njegovom vodstvu nego u teatralnosti predsjedništva i agresivnosti modernih medija.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Bila je to odluka koja je izazvala brojne kritike. Obama je rekao da je nakon izjave koju je dao trebao predvidjeti posljedice igranja golfa, odnosno na koji način će se to percipirati u javnosti.

Obama kreće u lov na džihadiste: 'Idemo u napad!'

A naslovnice s nasmijanim i opuštenim Obamom koji igra golf na odmoru pojavile su se vrlo brzo. Prezrivi komentari stizali su i od republikanaca i demokrata.

Priznao je da se dok se nosi s poslom zna osjećati neugodno, piše NY Daily News. Međutim, poručio je, Amerikanci bi mu trebali suditi na temelju toga jesu li njegove odluke najbolje za zemlju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene