Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija BiH nije pronašla 40 kilograma eksploziva u napuštenoj kući u Donjem Vakufu, kako su to javljali tamošnji mediji.


Vijest o pronalasku četrdeset kilograma eksploziva velike razorne moći u napuštenoj kući te privođenju jednog visokopozicioniranog službenika MUP-a, koju objavili pojedini elektronički i tiskani mediji u Republici Srpskoj je dezinformacija, potvrđeno je u Ministarstvu unutarnjih poslova SBZ-a, piše Dnevnik.ba.

Vezani članci Bugojno U Bugojnu traje potraga za 15 nestalih Hrvata: Bili su zatočeni u logoru na nogometnom stadionu Ivana Petrović, Marija Miholjek i Saša Kopljar Analiza Ivane Petrović o posjetu predsjednika Zorana Milanovića BiH: "Njegove poruke su korisne, ali hrvatska politika je propustila tumačiti kompleksnost zemlje"

Pripadnici MUP-a SBŽ-a nisu sudjelovali ni u kakvoj akciji niti SIPA i Federalne uprave policije imaju saznanja o njezinom provođenju. U Policijskoj stanici Donji Vakuf, prema pisanju portala, nemaju nikakvih informacija u vezi akcije koja je navodno provedena na području tog grada.