Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćali se iz crkve

Baka spasila život unuku bacivši se pred jureći automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je baka u New Yorku spasila život svom 8-godišnjem unuku bacivši se pred automobil koji je jurio prema njenom unuku.

Spasiti svoj život ili život osobe koju neizmjerno volite dilema je s kojom se nitko ne bi htio suočiti i samo je jedan način da se dozna odgovor.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Odluku da žrtvuje svoj život kako bi spasila osmogodišnjeg unuka, 57-godišnjakinja domaćica iz Mexica donijela je u trenu. Kada je vidjela da se prema njezinu unuku s kojim se vraća iz crkve na njujorškom Staten Islandu juri terenac, nije ni oklijevala ni trenutak.

Unuka je otrgla od opasnosti, izlažući sebe. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, a hrabra i nesebična žena preminula je nakon dolaska hitne pomoći, donosi NY Daily News. Iako je dječak zadobio tek manje ogrebotine, zauvijek će ostati emotivni ožiljci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene