Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Barbarski iskaz očaja''

Azerbajdžan tvrdi da je Armenija raketirala grad Mingačevir, Armenci sve negiraju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomoćnik predsjednika Azerbajdžana rekao je da je armenska vojska u nedjelju raketirala azerbajdžanski industrijski grad Mingačevir. Armenija to negira.

Pomoćnik predsjednika Azerbajdžana Hikmet Hajiyev rekao je da je u nedjelju navečer armenska vojska raketirala azerbajdžanski industrijski grad Mingačevir. Armenska strana te tvrdnje odbacuje.

Pročitajte i ovo Gorski Karabah Nakon 24 sata Kraj sukoba? Armenci se predali, polažu oružje Konflikt oko Gorskog Karabaha - 1 Nastavak vojne operacije Novi sukob mogao bi poremetiti sve: "Čini se da bi to, nažalost, moglo biti strašno - rat broj tri"

"U Mingačeviru se nalazi vodospremnik i ključna električna centrala", napisao je Hajiyev na Twitteru i dodao da je napad "barbarski iskaz očaja".

Ministarstvo obrane Azerbajdžana potvrdilo je raketiranje gradova Mingačevir i Terter i navelo da u napadu ima ranjenih.

Armenija je navode o raketiranju gradova u Azrebajdžanu odbacila. "To je još jedna azerbajdžanska dezinformacija", rekla je glasnogovornica aremnskog minsitarstva obrane Šušan Stepanyan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene