Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se sudbina 50 ljudi

Testni Suhoj Superjet 100 nestao s radara, pronađena olupina, ne i putnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijski spasioci opazili su olupinu putničkog zrakoplova Suhoj koji je dan ranije, zajedno s 50 putnika, nestao u planinskom području južno od glavnog grada Džakarte tijekom pokusnog leta.

Olupinu, koja se nalazi na rubu litice na visini od 1.650 metara, uočio je spasilački helikopter. Zasad nema vijesti o sudbini putnika.

Pročitajte i ovo Policija uhitila problematičnog muškarca Uhićena jedna osoba VIDEO Avion morao prisilno sletjeti zbog tučnjave Britanaca: "Skupina muškaraca pila i maltretirala putnice" Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan"

Putnički zrakoplov Superjet 100 proizveden u ruskoj tvornici Suhoj nestao je u srijedu s radarskih zaslona tijekom pokusnog leta koji je bio dio međunarodne turneje tijekom koje je zrakoplov trebao imati pokusne letove u Kazahstanu, Pakistanu, Mianmaru, Laosu i Vijetnamu.

>> Što kada se let pretvori u noćnu moru?

Više zrakoplovnih kompanija, među kojima i Aeroflot, već koriste taj zrakoplov ili su ga naručile. Indonezijski Kartika Airlines kupio je 15 tih letjelica 2011. a Sky Aviation, drugi indonezijski avioprijevoznik, 12.

>> Stres na visini 10.000 metara: U njihovim su rukama životi stotine ljudi

Suhoj Superjet 100 s kapacitetom od 68 do 103 putnika razvijen je u suradnji s Boeingom i talijanskom Finmeccanicom. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene