Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Automobilom se zaletio u policijsku postaju na sjeveru Londona, zgrada evakuirana

Britanska policija objavila je u srijedu da je pritvorila muškarca nakon što se automobilom zaletio u policijsku postaju na sjeveru Londona.

Incident se dogodio nešto prije 19 sati kod policijske postaje Edmonton koja je potom evakuirana.

Nema izvješća o žrtvama. Daljnje pojedinosti o incidentu nisu poznate. Objavili su da je jedan muškarac pritvoren.

Na terenu su londonski vatrogasci i hitna pomoć. Svjedoci govore o muškarcu koji je izašao iz automobila i na cestu sipao tekućinu prije nego ju je zapalio. Policajci su ga oborili na tlo i vezali.

Jedan od policajaca je otrčao u automobil po vatrogasci aparat i počeo gasiti zapaljenu tekućinu. Trenutno ništa ne sugerira da bi se moglo raditi o terorizmu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon napada u Beču Austrija razmišlja o dugotrajnom zatvoru za osuđene teroriste i oduzimanju državljanstva potencijalnim napadačima

Pročitajte i ovo Nakon napada u Beču uslijedila uhićenja i u drugim gradovima Poginulo četvero ljudi Nakon stravičnih napada u Beču, policijske akcije i racije diljem zemlje. Pogledajte snimke uhićenja iz Linza

Ranije ovaj mjesec Britanija je podigla stupanj opasnosti od terorizma na "ozbiljan", što znači da se napad smatra vjerojatnim, nakon nedavnih incidenata u Francuskoj i Austriji, premda vlada tvrdi da ne postoji neka specifična prijetnja.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene