Najmanje pet osoba poginulo je a između 10 i 15 ozlijeđeno u zapadnoj Moskvi kada se autobus, iz sada nepoznatih razloga, spustio stepenicama u pješački pothodnik koji vodi na stanicu metroa Slavjanski bulevar.

Galerija


Na internetu se pojavio dramatičan video autobusa koji namjerno skreće u pješački pothodnik u Moskvi. Tom je prilikom, prema preliminarnim izvješćima, javljaju ruski mediji, poginulo najmanje pet osoba dok su deseci ozlijeđeni. Udar autobusa u pješake bio je silovit, a snimke koje se pojavljuju na društvenim mrežama uznemirujuće su.

Za sada nema nema puno informacija o ovom događaju. RIA Novosti javljaju pozivajući se na teorije policije da su autobusu ili otkazale kočnice ili je skrenuo zbog automobila koji mu je presjekao put. No i dalje je onda pitanje zašto se nije zaustavio. RT pak piše kako je prema riječima njegovog šefa, moguće da je vozač zaspao i slučajno stisnuo papučicu gasa.
 
Jedan od putnika u autobusu pak za ruske je medije izjavio kako se vozač namjerno zaletio u pothodnik.
 
Vezani članci Maja Grba-Bujević, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Ravnateljica Hitne o stanju putnika iz autobusa strave: "Dvije osobe su životno ugrožene. U cijeloj intervenciji imali smo i malo sreće..." Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda VIDEO Vozač zaspao na trenutak i ubio 10 ljudi: Šlep služba odvezla autobus smrti