Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijetko 'dobra vijest'

Autistična djevojčica preživjela četiri dana među aligatorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestgodišnja djevojčica s blažim oblikom autizma, koja je nestala prošloga petka kod Orlanda na Floridi, pronađena je u utorak živa u močvarnom području poznatom po aligatorima, izvijestile su američke TV mreže.

Pronalasku Nadie Bloom (11) nakon četverodnevne potrage, izgrižene komarcima i iscrpljene ali žive, TV mreže su dale puno prostora kao rijetkoj 'dobroj vijesti', jer najčešće izvješćuju o tragičnim završecima sličnih potraga za nestalom djecom.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Nadia, koja pohađa osnovnu školu u Oviedu, na Floridi, 'nestala' je dok je vozila bicikl u petak. Masovna potraga na širokom močvarnom području tri dana nije davala rezultata, a onda je u utorak u zoru pastor iz njezine crkve krenuo sam u dio močvare koji nije pretražen. On je pronašao Nadiu do pasa u vodi i mobitelom pozvao policajce, koji su je u šatorskom krilu donijeli do ambulantnog vozila, navodi se u izvješćima.

Pastor je novinarima izjavio da ga je 'Bog vodio' do Nadie i pokazao mu put.

Iz lokalne bolnice je izviješteno da se djevojčica izvrsno oporavlja, a CBS News je objavio da je za nestanak Nadie možda kriva knjiga koju je čitala, pod naslovom Lanie, o 'pustolovnoj djevojčici koja kampira u svome dvorištu'. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene