Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnici u Klagenfurtu još se bore za život jednog nogometaša koji se zajedno sa svojom četvoricom kolega našao na nogometnom terenu kada je u njega udarila munja.


Tijekom zagrijavanja neposredno prije nogometne utakmice između nogometnih klubova Sillian i Nötsch u teren je udarila munja pri čemu se pet igrača, koji su se u tom trenu nalazili na travnjaku, srušili na zemlju.

VIDEO Munja udarila u plažu: Ubila 3 ljudi, među njima i 17-godišnjeg nogometaša

Vezani članci Nikolina Ristović, Sanja Vejnović, Marija Husar (FOTO: Pixell) Koliko poznate Hrvatice znaju o nogometu? ''Moja izjava neće biti tako popularna'' Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) ''Seks na prvenstvu ne dolazi u obzir. Ako se žene nogometaša ne mogu strpjeti, nisu se trebale udati za njih''

Većina ih je sama došla k sebi i osovila se na noge, no dvojica mladih igrača Alex B. i Tom V. ostali su ležati u nesvijesti. Suigrači i medicinsko osoblje pohitali su k njima i započeli s reanimacijom. Alex B. je ubrzo došao k s vijesti, a za život Toma V. borili su se punih pola sata jer je pretrpio teži zastoj srca, piše Oe24.

Mladi Tom potom je prebačen u bolnicu u Klagenfurtu gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život. Ostali igrači koje je pogodio grom prošli su bez težih posljedica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook