Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada žive zajedno

Austrija: Hrvatica uvjetno osuđena zbog veze s dječakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša rukometna trenerica Hrvatica Renata Č. u Austriji je uvjetno osuđena zbog veze s tinejdžerom.

Okružni sud u Wiener Neustadtu ju je osudio na 22 mjeseci zatvora uvjetno. 42-godišnja trenerica je dobila otkaz u lokalnom rukometnom klubu nakon što je otkriveno da jedan od igrača spava s njom. Tinejdžerov očuh Stefan U. je obavijestio policiju nakon što mu je posinak priznao da ima vezu s trenericom.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

>> Tinejdžer ocu preoteo suprugu i pobjegao s njom

Tužiteljstvo je odlučilo procesuirati Renatu Č. jer je dječak na početku njihove veze imao samo 13 godina. Trenerica ne bi završila na sudu da su vezu započeli samo pola godine kasnije jer je po austrijskom zakonu ta veza legalna ako dječak ima 14 godina i svojevoljno pristane na odnos.

Tinejdžer, čiji identitet nije otkriven, u međuvremenu se uselio bivšoj trenerici. Austrijski mediji pišu da je njegova majka Judita U. blagoslovila njihovu vezu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene