Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša rukometna trenerica Hrvatica Renata Č. u Austriji je uvjetno osuđena zbog veze s tinejdžerom.


Okružni sud u Wiener Neustadtu ju je osudio na 22 mjeseci zatvora uvjetno. 42-godišnja trenerica je dobila otkaz u lokalnom rukometnom klubu nakon što je otkriveno da jedan od igrača spava s njom. Tinejdžerov očuh Stefan U. je obavijestio policiju nakon što mu je posinak priznao da ima vezu s trenericom.

Vezani članci Sebastian Kurz Ukazao na nepravdu s raspodjelom cjepiva pa se okrenuo Rusiji: Kurz kupuje milijun doza Sputnjika Koronavirus u Pragu, Češka Češka produljila izvanredno stanje za još dva tjedna. U Beču dijele testove, bez negativnog rezultata nema ni u trgovinu

>> Tinejdžer ocu preoteo suprugu i pobjegao s njom

Tužiteljstvo je odlučilo procesuirati Renatu Č. jer je dječak na početku njihove veze imao samo 13 godina. Trenerica ne bi završila na sudu da su vezu započeli samo pola godine kasnije jer je po austrijskom zakonu ta veza legalna ako dječak ima 14 godina i svojevoljno pristane na odnos.

Tinejdžer, čiji identitet nije otkriven, u međuvremenu se uselio bivšoj trenerici. Austrijski mediji pišu da je njegova majka Judita U. blagoslovila njihovu vezu.