Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za strašnu priču o obitelji Colt saznalo se kada je jedno njihovo dijete u školi kazalo da je 'sestra trudna ali ne znaju koji je od braće otac djeteta'.


Australka Betty Colt, bit će prva u incestuoznoj obitelji Colt koja će ići u zatvor zbog seksualnog zlostavljanja i zanemarivanja djece te pokušaja otmice, piše Daily Mail.

Ona i njezino 13 djece dio su obitelji Colt (pravo ime skriva se od javnosti zbog zaštite identiteta djece) koja broji 38 članova od kojih je većina rođena u incestuoznim vezama roditelja i djece, braće i sestara. Za njih se saznalo prije dvije godine kada je jedno dijete u školi kazalo da je 'sestra trudna ali ne znaju koji je od braće otac djeteta'.

Tada je u dolini, 30 kilometara od Sydneya, u seoskoj zabiti, otkrivena farma strave na kojoj su živjela pothranjena djeca, rođena s različitim tjelesnim deformitetima, djeca koja nisu znala govoriti, nisu znala koristiti wc papir ili četkicu za zube, a kamoli raditi oni što bi bilo primjereno njihovoj dobi.

Osim toga, većina djece bila je seksualno zlostavljana, pogotovo djevojčice. Otkrilo se kako je riječ o četiri generacije iste obitelji čiji su članovi rođeni iz incestuoznih odnosa.
I petero, od ukupno trinaestero djece Betty Colt rođeno je na isti način a otac je, utvrdila je DNK analiza, ili njezin otac ili brat.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom Kardinal George Pell (Foto: AFP) Prenoćit će u zatvoru: Odbijena jamčevina bivšem vatikanskom rizničaru osuđenom za zlostavljanje dječaka

Njezina sestra, Martha, rodila je šestero djece, od kojih je jedno umrlo, a otac je bio njezin rođeni brat, Charlie. Charlie i Martha spavali su svaku noć u bračnom krevetu unutar šatora na bijednoj farmi u kojem su živjeli, okolo su bile kante za fekalijama i urinom jer wc-a nije bilo, kao ni struje ni vode. Njihovi braća i sestre također su bili u šatoru gdje su međusobno imali seksualne odnose.

Otkriven čitav incestoidni kult, djeca im sva deformirana

Bettyni sinovi, Billy (14) i Bobby (15) bili su među 12 Bettyne djece koja su joj 2012., po otkriću cijelog slučaja, oduzeta te su dobila skrbnike. No, Betty je dvojicu sinova učestalo nazivala i govorila im kako će ih odvesti, osobito Bobbyja. 

'Ti si tako veliki dečko, imaš tako seksi glas', govorila bi sinu na telefon. Osuđena je na temelju snimki telefonskih razgovora.

Sud je ostao šokiran svjedočenjem Marthine kćerke, osmogodišnje Nadie, koja je imala seksualne odnose s braćom. U nju bi stavljali kojekakve predmete , majka i Charlie, Nadjin ujak i ujedno otac, a onda bi je takvu snimali. Nadia je bila zlostavljano i zanemarivano dijete, a nije se znala ni oprati, koristiti wc papir, nikad nije vidjela četkicu za zube. Govor joj je bio zaostao.

Druga Marthina kćerka, Ruth, koja je imala devet godina bila je pothranjena, također nije znala govoriti ispravno, a kamoli čitati ili pisati.

Od 12 djece obitelji Colt kod sedmero je pronađen isti genski uzorak oba roditelja, što znači da je riječ o najbližim rođacima. Petero djece bilo je Marthino.

Četiri generacije Coltovih selile su se po Australiji kako ne bi otkrili njihov gnjusan način života. Pretpostavlja se kako veliki dio obitelji potječe od brata i sestre koji su imali zajedničku djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook