Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozni nestanak

Vrijeme je za potragu pod vodom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podvodna potraga odvijati će se na površini od 60 tisuća četvornih metara u Indijskom oceanu i trajati će 12 mjeseci.

Australija je unajmila privatnu nizozemsku tvrtku Furgo Survey za pretraživanje morskog dna u zoni u kojoj se pretpostavlja da je nestao zrakoplov Malaysia Airlinesa na letu MH370 u ožujku.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Zamjenik australskog premijera Warren Truss rekao je da će nizozemska istraživačka tvrtka s dva broda opremljena podmornicama za velike dubine pretraživati morsko dno u Indijskom oceanu.

Let MH370: Putnici i posada najvjerojatnije su se utopili

Podvodna potraga za ostacima zrakoplova odvijat će se na površini od 60 tisuća četvornih kilometara i, trajati će 12 mjeseci.

Let MH370 nestao je 8. ožujka na putu iz Kuala Lumpura za Peking s 239 putnika i članova posade. Boeingu 777 nema ni traga.

S obzirom kako je nestao nakon sat vremena leta, prethodno promijenivši kurs pretpostavlja se da se srušio u Indijskom oceanu.

Nestanak je postao jedan od najvećih misterija u zrakoplovnoj povijesti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene