Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u Arizoni traga za serijskim silovateljem koji je od siječnja silovao najmanje tri djevojčice provalivši u njihove domove nakon što su roditelji otišli na posao.


"On uhodi svoje žtrve jer točno zna kada roditelji nisu kod kuće. Policija je susjedstvo oblijepila plakatima s informacijama i foto-robotom ne bi li ga netko eventualno prepoznao, a možda nam javi i neki susjed koji je vidio ili čuo nešto neobično", rekao je narednik Rick Griner. 

Vezani članci Afganistan zračna luka Panika i kaos ne prestaju, majka djevojčice (2) pregažene u stampedu: ''Srce mi krvari'' Hitna pomoć, ilustracija "Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela

Posljednji se napad dogodio u petak ujutro. Nakon što su roditelji otišli na posao, 13-godišnja djevojčica silovana je u svojoj dnevnoj sobi. Muškarac je provalio u kuću, probudio žrtvu i silovao ju uz prijetnju vatrenim oružjem. Za vrijeme napada u kući je spavao i žrtvin mlađi brat koji nije ozlijeđen. 

16. siječnja u svom je domu silovana prva žrtva, također 13-godišnja djevojčica, a ubrzo potom, 31. siječnja, silovana je i 14-godišnjakinja. Policija je ta dva slučaja povezala fizičkim dokazima o kojima ne žele govoriti jer je istraga još u tijeku. Iako se još čekaju forenzički nalazi koji bi i treći slučaj silovanja povezali s prva dva, policija je sigurna da se radi o istom počinitelju. 

"Opis napadača, metoda samog napada i drugi detalji odgovaraju u sva tri slučaja. Vjerujemo da je napadač Latinoamerikanac koji govori engleski, ali sa španjolskim naglaskom", rekao je narednik Griner. 

Posljednja žrtva rekla je policiji da je prije otprilike mjesec dana u njihovu kuću ušao Latinoamerikanac, probudio ju i rekao da je izbio požar u susjednoj kući te da mora izaći van. Nakon toga je izašao, ali se brzo i vratio te djevojčici rekao da je bila lažna uzbuna i potom ponovno otišao. Žrtva vjeruje da je to bio isti čovjek koji ju je mjesec dana kasnije i silovao.