Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNK test potvrdio

'Argentinski Fritzl' otac djece svoje kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Armando Lucero Mendoza i službeno je optužen za incest. DNK test potvrdio je sumnju da je 67-godišnji monstrum doista otac sedmero djece svoje vlastite kćeri.

Otac je počeo seksualno zlostavljati kćer kada je imala samo osam godina. Ona je sada u dobi od 35 godina, a njezin otac osumnjičen je da je silovao i dvije djevojčice koje je dobio nastranim odnosom s kćerkom. Istražitelji sada čekaju što će o Luceru Mendozi i njegovoj osobnosti reći psiholozi. Lucera Mendozu vjerojatno očekuje maksimalna zatvorska kazna od 50 godina.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 1 Najstarije dijete Kim Jong Un pokazao jedno od svoje djece, radi li se o nasljednici? "Nagađa se da ima između 12 i 13 godina" Slika nije dostupna Otac-monstrum osumnjičen za ubojstvo djevojke koja je sličila na njegovu kćer

>> 'Argentinski Fritzl' ima sedmero djece s kćerkom?
 

Njegova djeca iz incestuoznog odnosa s kćeri sada su u dobi od dvije do 19 godina, a svi su zajedno živjeli u domu s Mendozinom drugom suprugom. Kći, čiji identitet nije objavljen, je sve prijavila policiji kada je Mendoza zaprijetio da će seksualno zlostavljati djecu. Potom je uhićen i nalazi se u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene