Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rohani u Italiji

Zbog posjeta iranskog predsjednika prekrili golotinju kipova i večerali bez vina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na večeri koju je za iranskoga gosta upriličio talijanski premijer vino nije bilo posluženo, što je još jedan znak poštovanja prema njegovoj vjeroispovijesti.

Golotinja antičkih kipova u Rimu prigodno je bila prekrivena tijekom posjeta iranskog predsjednika Hasana Rohanija Italiji, izvijestili su u utorak lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbili i Trumpov poziv Iran rekao UN-u da ne želi eskalaciju ili rat: "Operacija je bila precizna, ciljani su samo vojni objekti" Profesor Branimir Vidmarević u Dnevniku Nove TV o sukobu Irana i SAD-a - 5 VELIKA ANALIZA Svijet na rubu opasnog sukoba: Raketni napad, dronovi, nuklearno oružje... Imamo li razloga za strah?

Brojni portali, među kojima i oni dnevnika La Repubblice i Corriere della Sera objavili su fotorafije nekolika izložaka iz Kapitolijskog muzeja potpuno prekrivenih bijelim panelima.
U Kapitolijskom muzeju u ponedjeljak kasno navečer Rohani i talijanski premijer Matteo Renzi održali su konferenciju za novinare.

Agencija ANSA prenijela je da na večeri koju je za iranskoga gosta upriličio talijanski premijer vino nije bilo posluženo, što je još jedan znak poštovanja prema vjeroispovijesti predsjednika Islamske Republike.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene