Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porazavajući rezultati

Amerikanci još uvijek misle da je Obama musliman

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i nakon tri i pol godine otkako je preuzeo kormilo Amerike, 17 posto registriranih birača misli da je Barack Obama musliman.

Anketa o religiji i javnom životu iznenadila je javnost s dobivenim rezultatima. Naime, 49 % ispitanika točno je odgovorilo da je Obama kršćanin dok je 31 % birača izjavilo da ne zna odgovor na to pitanje, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Slika nije dostupna Religiozni, ali... Islam i službeno najraširenija religija u svijetu, a evo kako na vjeru gledaju Hrvati

>> Uhvaćeni poljubac najpoznatijeg čovjeka na svijetu

Razlog ovakvom javnom mnijenju Amerikanaca zasigurno je podmetanje Obami na prošlim predsjedničkim izborima da je musliman, zbog negativnih konotacija koje ta religija ima u Americi, te da zapravo nema američko državljanstvo jer nije rođen u Americi. Svi su se ovi politički spinovi ispostavili netočnim.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene