Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sedmogodišnje dijete je ubio par koji je na svom posjedu objavio znak na kojem je stajalo: Svi koji ometaju posjed će biti upucani. Preživjele će se ponovno upucati!


Donald Coffey Jr. upucan je u lice sačmaricom dok je sjedio na stražnjem sjedištu očevog auta prilikom obiteljskog izleta. Dječak se vraćao sa izleta i plivanja u ruralnom dijelu Texasa sa svojim ocem i grupom prijatelja. Policija je objavila da su Sheila Muhs i njezin suprug Gale otvorili paljbu iz puške s dvije cijevi, vjerujući da skupina ometa njihov posjed, a obitelj je stala samo kako bi se poslužila toaletom u Daytonu, 45 milja od Houstona. U ovoj pucnjavi je ranjenjo još četvero ljudi, uključujući još jedno dijete.

Vezani članci Svjedokinja napada na policajca pred Vladom Svjedokinja napada na policajca pred Vladom: ''Bio je sav krvav, govorio je da će umrijeti. Pomoć smo čekali 25 minuta'' Markov trg pun policije nakon napada na policajca - 2 Velika fotogalerija s Markova trga: Pogledajte kako je pred zgradom Vlade nakon napada na policajca

Skupina je bila na oputu kući kada su se zaustavili u blizini posjeda para Muhs. Šerif Ken DeFoor je rekao da je prvo opalila Sheila Muhs, koja je zatim i svom suprugu dala da opali jednom. Sheila je zatim nazvala 911 i operateru rekla:'Ovdje vani su trgali listove, pa sam ih upucala'. Policija je kasnije istragom utvrdila da da su žrtve bile na javnom putu, a ne na privatnom posjedu.

Žrtvina petogodišnja sestra i otac Donald Coffey Sr. (36), su bili upucani, ali su sada već otpušteni iz bolnice. Četvrta žrtva je obiteljski prijatelj Patrick Cammack (30) kojemu doktori iz glave ne mogu izvaditi sva zrna.