Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi bi se vjerojatno mijenjali za način života kojim živi UltraRomance, osobito kad im dođu na naplatu rata kredita ili računi. A možda i svako jutro kad im zvoni sat.


On je američki skitnica koji se proslavo na Instagramu i postao prava senzacija. Benedikt ili @UltraRomance proslavio se objavom fotografija i postova svojeg neobičnog stila života. Ovaj 35-godišnjak iz Connecticut Rivera, naime, šest mjeseci radi, kao i svaki običan Amerikanac, no šest mjeseci putuje svijetom, biciklom, preživljavajući sa 10 dolara dnevno.

 

#teamdreamsunsetchasingteam am I too late?¿ fœtô:: @xlevelbossx

A photo posted by J. "Poppi" Cool Romance (@ultraromance) on

Vezani članci Emotivni putnici iz Australije sletjeli na Novi Zeland - 3 Suze zbog otvaranja granice nakon godinu dana blokade: "Nisam očekivala da ću biti toliko emotivna" Novac, ilustracija Prevarili osiguravajuća društva za nekoliko stotina tisuća kuna: Ugovarali police putnih osiguranja pa dostavljali lažne račune da im vrate novac'Radim šest mjeseci, kao ribar ili vodič. Prodajem i dijelove za bicikle. A onda odlazim na put', ispričao je za Business Insider.

Nije baš to oduvijek planirao - diplomirao je na fakultetu i trebao postati nastavnik.

'I prije nego što shvatiš, radiš, imaš djevojku, kupite kuću i već imaš kredite. No, to nije za mene', kaže Benedikt koji kaže da zadnjih 15 godina nije dulje od šest mjeseci živio na jednom mjestu. Sve svoje nosi sa sobom, odnosno vozi na biciklu.

 

Fine pizza toppings #chickenofthewoods

A photo posted by J. "Poppi" Cool Romance (@ultraromance) on

 

KOLIKO JE SIGURNA VAŠA DESTINACIJA ZA ODMOR? Na ova mjesta nikako ne idite

Kada putuje svijetom, od prirode uzima maksimum pa hranu gotovo da i ne kupuje.

'Osnova moje prehrane je jogurt, a ostalo što pronađem - bobice, gljive, lovim ribu, rakove... ', kaže Benedikt i svim kritičarima odgovara kako se ne srami što ne voli raditi - posao, papirologija i plaćanje računa su veliki izvor stresa u njegovom životu i nastoji ih minimalizirati koliko god je to moguće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook