Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radi samo 6 mjeseci

BISTE LI SE MIJENJALI Američki 'skitnica' postao instagram senzacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi bi se vjerojatno mijenjali za način života kojim živi UltraRomance, osobito kad im dođu na naplatu rata kredita ili računi. A možda i svako jutro kad im zvoni sat.

On je američki skitnica koji se proslavo na Instagramu i postao prava senzacija. Benedikt ili @UltraRomance proslavio se objavom fotografija i postova svojeg neobičnog stila života. Ovaj 35-godišnjak iz Connecticut Rivera, naime, šest mjeseci radi, kao i svaki običan Amerikanac, no šest mjeseci putuje svijetom, biciklom, preživljavajući sa 10 dolara dnevno.

 

#teamdreamsunsetchasingteam am I too late?¿ fœtô:: @xlevelbossx

A photo posted by J. "Poppi" Cool Romance (@ultraromance) on

Pročitajte i ovo Ilustracija rast iz mjeseca u mjesec Dnevnik Nove TV provjerio na koje destinacije vole putovati Hrvati Moćne putovnice - 1 Prema Passport Indexu Objavljen popis najmoćnijih putovnica na svijetu, provjerite na kojem mjestu je Hrvatska



'Radim šest mjeseci, kao ribar ili vodič. Prodajem i dijelove za bicikle. A onda odlazim na put', ispričao je za Business Insider.

Nije baš to oduvijek planirao - diplomirao je na fakultetu i trebao postati nastavnik.

'I prije nego što shvatiš, radiš, imaš djevojku, kupite kuću i već imaš kredite. No, to nije za mene', kaže Benedikt koji kaže da zadnjih 15 godina nije dulje od šest mjeseci živio na jednom mjestu. Sve svoje nosi sa sobom, odnosno vozi na biciklu.

 

Fine pizza toppings #chickenofthewoods

A photo posted by J. "Poppi" Cool Romance (@ultraromance) on

 

KOLIKO JE SIGURNA VAŠA DESTINACIJA ZA ODMOR? Na ova mjesta nikako ne idite

Kada putuje svijetom, od prirode uzima maksimum pa hranu gotovo da i ne kupuje.

'Osnova moje prehrane je jogurt, a ostalo što pronađem - bobice, gljive, lovim ribu, rakove... ', kaže Benedikt i svim kritičarima odgovara kako se ne srami što ne voli raditi - posao, papirologija i plaćanje računa su veliki izvor stresa u njegovom životu i nastoji ih minimalizirati koliko god je to moguće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene