Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgori u povijesti SAD-a

Američki pedijatar zlostavljao čak 103 djece!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki pedijatar iz savezne države Delaware, postao je vjerojatno najveći osumnjičeni zlostavljač djece u povijesti SAD-a, s čak 471 optužbom za seksualno zlostavljanje, čak 103 maloljetnika!

Od 1998. godine, optuženi dr. Earl Bradley je napravio preko 13 sati video snimaka seksualnog zlostavljanja djece, a glavni tužitelj Beau Biden za agenciju AP je izjavio kako su 'ti zločini počinjeni protiv onih najranjivijih među nama - onih koji nemaju pravo glasa'. Slučaj je toliko šokirao tamošnju zajednicu, da se i sam Biden prilikom izjave suzdržavao da ne brizne u plač. 'Uistinu ne znam niti za jedan slučaj pedofilije u kojem ima toliko žrtava', dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Ilustracija Tijekom dvije godine Podignuta optužnica protiv 25-godišnjeg Rusa, u Zagrebu je seksualno zlostavljao dijete

Optužbe protiv Bradleyja uključuju silovanje, seksualno iskorištavanje djece, nezakonit seksualni kontakt s djetetom, kontinuirano seksualno zlostavljanje djeteta, napad i ugrožavanje života djeteta. Sud mu je odredio jamčevinu od 2,9 milijuna dolara, a njegova liječnička dozvola, prošlog tjedna trajno mu je oduzeta. Uhićen je prošlog prosinca, no tada je bio optužen za tek 29 slučajeva.

'Siguran sam da je tužiteljstvo imalo dobre razloge za stavljanje svih tih žrtava u optužnicu', rekao je Bradleyjev branitelj, Eugene Mauer i dodao kako je dovoljna zapravo samo jedna, da ga se pospremi na doživotnu robiju. Istaknuo je i kako njegov klijent nije pročitao optužnicu, ali i kako njome nije iznenađen. Bradley je uhićen, nakon što je dvogodišnja djevojčica majci rekla kako ju je taj zlikovac ozlijedio, nakon što ju je odnio u podrum, ispod njegovog ureda nakon pregleda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene