Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki pedijatar iz savezne države Delaware, postao je vjerojatno najveći osumnjičeni zlostavljač djece u povijesti SAD-a, s čak 471 optužbom za seksualno zlostavljanje, čak 103 maloljetnika!


Od 1998. godine, optuženi dr. Earl Bradley je napravio preko 13 sati video snimaka seksualnog zlostavljanja djece, a glavni tužitelj Beau Biden za agenciju AP je izjavio kako su 'ti zločini počinjeni protiv onih najranjivijih među nama - onih koji nemaju pravo glasa'. Slučaj je toliko šokirao tamošnju zajednicu, da se i sam Biden prilikom izjave suzdržavao da ne brizne u plač. 'Uistinu ne znam niti za jedan slučaj pedofilije u kojem ima toliko žrtava', dodao je.

Vezani članci Pedofilija na internetu, ilustracija Pedofil iz Siska skupljao dječju pornografiju s interneta, na laptopu imao više od tri tisuće fotografija i snimki Marcial Maciel Papa mu naredio da se povuče u život molitve i pokore: Utemeljitelj reda ''Kristovi legionari'' seksualno zlostavljao maloljetnike

Optužbe protiv Bradleyja uključuju silovanje, seksualno iskorištavanje djece, nezakonit seksualni kontakt s djetetom, kontinuirano seksualno zlostavljanje djeteta, napad i ugrožavanje života djeteta. Sud mu je odredio jamčevinu od 2,9 milijuna dolara, a njegova liječnička dozvola, prošlog tjedna trajno mu je oduzeta. Uhićen je prošlog prosinca, no tada je bio optužen za tek 29 slučajeva.

'Siguran sam da je tužiteljstvo imalo dobre razloge za stavljanje svih tih žrtava u optužnicu', rekao je Bradleyjev branitelj, Eugene Mauer i dodao kako je dovoljna zapravo samo jedna, da ga se pospremi na doživotnu robiju. Istaknuo je i kako njegov klijent nije pročitao optužnicu, ali i kako njome nije iznenađen. Bradley je uhićen, nakon što je dvogodišnja djevojčica majci rekla kako ju je taj zlikovac ozlijedio, nakon što ju je odnio u podrum, ispod njegovog ureda nakon pregleda.