Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa umirovljenih američkih pripadnika zračnih snaga odlučila je progovoriti o tome kako su se izvanzemaljci 'igrali' s američkim nuklearnim naoružanjem.


Nakon mnogih desetljeća šutnje otkrivaju kako se nekoliko raketa neobjašnjeno pokvarilo kada je pokraj lebdio neidentificirani objekt u obliku diska. Tvrde kako su NLO-i na taj način djelovali konstantno. 'Koliko god se činilo nemoguće, NLO-i već dugo vremena motre i čačkaju po našem nuklearnom naoružanju, a ponekad ga i pokvare', rekao je jedan od svjedoka, Robert Hastings, autor knjige 'NLO i nuklearno naoružanje: Izvanredni susreti na mjestima s nuklearnim naoružanjima'.

Vezani članci Sjednica Vlade HND o napadu vladajućih na medije: "Ovolika količina nepotkrijepljenih tvrdnji ne samo da je sramotna, nego je i opasna" Vuk napao psa Uznemirujuća snimka ledi krv u žilama: Vuk napao psa pred kućom, ubio ga i otkinuo s lanca

Kapetan Robert Salas, zadužen za lansiranja, tvrdi kako je svjedočio NLO nezgodi iz 1967. godine, kada je u Malmstrom zračnoj bazi u Montani došlo do prekida lansiranja rakete. Dodaje kako mu je bilo naređeno da šuti o tome, piše Daily Mail.

>> Policija tražila NLO, pronašla balone

Svjedoci žele potaknuti američku vladu da se konačno izjasni o tim događajima i o tome kako oni utječu na nacionalnu sigurnost. U zataškavanje je, prema njima, uključena i vlada Velike Britanije. Tvrde da imaju dokaze o aktivnostima NLO-a koji datiraju još iz 1948. godine, a početkom tjedna bi ih trebali prezentirati i javnosti.