Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesti dan potrage

Srpski ministar o detaljima potrage za Matejom, otkrio da se slučaj posebno zanima Vučić: "Nema dana da me nije pitao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija ne odustaje od potrage za Matejem Perišem, koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinac u Beogradu. Nestanak je komentirao i srpski ministar unutarnjih poslova.

Aleksandar Vulin rekao je da će, bez obzira na to kako potraga završi, o tome prvo biti obaviještena obitelj, a nikako mediji.

Angažirani su, rekao je Vulin, Žandarmerija, jedinice riječne policije, dronovi, "sve što je u moći jedne policije".

"Naši operativci su razgovarali s prijateljima, s obitelji više puta, konobarima, osiguranjem iz klubova, prolaznicima, skinuli smo sve s kamera", rekao je Vulin za TV Pink.

"Znamo da je bio u klubu, s prijateljima, gdje su iznajmili stan, ali nestanak je kasno prijavljen", dodao je i naglasio da je isključena mogućnost bilo kakvog nasilja ili sukoba. 

Njegovo gostovanje na televiziji službeno je priopćenjem popratio i srpski MUP koji tako prenosi da se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posebno raspituje za slučaj.

"Nijedan dan otkako se to dogodilo nije prošao da me predsednik Vučić nije pitao ima li nešto novo, ima li pomaka. Možemo zamisliti patnju tog oca, sestara nestalog Splićanina. Ono što mogu reći u ovom trenutku je da mi ne stajemo, niko ne može ništa zamjeriti policiji, dajemo sve od sebe, radimo apsolutno sve", istakao je ministar Vulin.

"Srbija je sigurna zemlјa, Beograd je siguran grad, kod nas se ne događaju takve stvari da neko nekoga napadne, oplјačka ili ubije nekog, to se vrlo rijetko događa" , poručio je Aleksandar Vulin.
 

Danas je već 6. dan potrage za nestali mladićem. Detalje iz minute u minutu pratite ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene