Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavka na mjesto ministra obrane

Vučić: Mislio sam da mogu, da sam mlađi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vučić je, nakon što je podnio ostavku na mjesto ministra obrane Srbije, naglasio da će od sada obavljati samo funkciju prvog potpredsjednika Vlade.

Predsjednik Srpske napredne stranke i Ministar obrane Srbije Aleksandar Vučić večeras je na sjednici Glavnog odbora stranke podnio ostavku na mjesto ministra odbrane Srbije, čime je započeta rekonstrukcija Vlade, pišu Nezavisne novine.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Vučić je naglasio da će od sada obavljati samo funkciju prvog potpredsjednika Vlade, te potvrdio da je prihvatio ostavku ministra poljoprivrede Gorana Kneževića i Predsjedništvu stranke predložio da razmotre prijedloge ostavki ministrice sporta Alise Marić i ministra kulture Bratislava Petkovića.

'Mislio sam da mogu, mislio sam da sam mlađi', rekao je Vučić i naglasio da je ključna riječ rekonstrukcije modernizacija zemlje, što traži ogromnu odgovornost svih. (VLM) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene