Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nositelj liste

Srbija pred još jednim izborima: Kako je Vučić kampanju pretvorio u političko-estradni spektakl

Estrada u Vučićevoj kampanji (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Estrada u Vučićevoj kampanji (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Estrada u Vučićevoj kampanji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Estrada u Vučićevoj kampanji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Estrada u Vučićevoj kampanji (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Srbiju u nedjelju čekaju još jedni izbori. Iako se bira samo sastav skupštine grada Beograda, vlada atmosfera kao da je riječ o nacionalnim izborima. Nositelj izborne liste za svoju stranku je predsjednik republike Aleksandar Vučić koji je kampanju pretvorio u političko-estradni spektakl.

Na izbornoj listi Naprednjaka Aleksandra Vučića na izborima za Beogradsku skupštinu među mnogima našli su se zajedno Branko Kockica i Ceca Ražnatović.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

S jedne strane Vučić bi najradije da svi zaborave njegovo političko djelovanje u Šešeljevoj stranci koja želi ostvariti Veliku Srbiju, a s druge strane, na svoj skup dovodi udovicu ratnog zločinca Arkana koji je posebno u Hrvatskoj u devedesetima ostavio krvav trag, kao i čovjeka kojeg su prozivali da je promovirao Miloševićevu agresorsku politiku početkom devedesetih.

Javno su podršku Vučiću uputile i druge estradne zvijezde, kao što su pjevači Šaban Šaulić, Željko Samardžić i Aca Lukas.

Vučić je na posljednjem skupu još jednom iskoristio svoj položaj predsjednika republike kako bi pozvao građane da glasuju za njegovu stranku.

Napredna stranka u skupštini Beograda ima relativnu većinu. Predviđa se da će na izborima u nedjelju ostvariti nešto slabiji rezultat, ali će i dalje biti uvjerljivo najjača stranka.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene