Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši američki potpredsjednik i dobitnik Nobelove nagrade za mir Al Gore oslobođen je sumnje za seksualno napastovanje maserke, objavilo je tužiteljstvo savezne države Oregona.


Michael Schrunk, tužitelj okruga Multnomaha, objavio je da je suglasan s preporukom policije da se istraga protiv Gorea obustavi i da se ne poduzima nikakav kazneni progon. Gorea je za napastovanje optužila maserka Molly Hagerty.

Policija je u istrazi utvrdila da je njezina priča puna proturječnosti, da nema nikakvih dokaza koji bi je potkrijepili i da je bila dobro plaćena da svoju optužbu iznese u jednom tabloidu.

Vezani članci Slika nije dostupna Tužbu za seksualno napastovanje David Boreanaz će riješiti nagodbom Slika nije dostupna Video igra inspirirala tinejdžera da seksualno napastuje četiri žene?!

>> Al Gore: Arktički snježni pokrov nestat će za 5 do 7 godina

Hagerty je i prije tvrdila da ju je Gore na kraju masaže seksualno napastovao u hotelu u Portlandu 2006. godine, ali je policija zatvorila slučaj zbog nedostatka dokaza. Slučaj je bio ponovo otvoren nakon njezina nedavna intervjua National Enquireru. (Hina)