Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Improvizirana bomba

Afganistan: 11 mrtvih u eksploziji, od toga 9 članovi iste obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetero civila, svi članovi iste obitelji, te dva policajca, poginuli su u eksploziji improvizirane bombe postavljena na cesti u pokrajini Badghis na sjeverozapadu Afganistana, prema najnovijim podacima koje je objavilo afganistansko ministarstvo unutarnjih poslova.

Bomba 'koju su postavili talibani' eksplodirala je pri prijelazu policijskih vozila koja su se vraćala iz ophodnje te povela siromašnu obitelj, priopćilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Eksplozija je "izazvala smrt 11 osoba, među kojima šestero djece, dvije žene, jednog muškarca i dva policajca. Ozlijeđene su još tri osobe - jedno dijete i dva policajca", priopćilo je ministarstvo naglasivši da su devet smrtno stradalih civila članovi iste obitelji. (Hina)

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Eksplozija na Kosovu - 2 Policija na terenu VIDEO Eksplozija na Kosovu: Bačena ručna bomba pored motela, ima ozlijeđenih

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene