Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devetero civila, svi članovi iste obitelji, te dva policajca, poginuli su u eksploziji improvizirane bombe postavljena na cesti u pokrajini Badghis na sjeverozapadu Afganistana, prema najnovijim podacima koje je objavilo afganistansko ministarstvo unutarnjih poslova.


Bomba 'koju su postavili talibani' eksplodirala je pri prijelazu policijskih vozila koja su se vraćala iz ophodnje te povela siromašnu obitelj, priopćilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Eksplozija je "izazvala smrt 11 osoba, među kojima šestero djece, dvije žene, jednog muškarca i dva policajca. Ozlijeđene su još tri osobe - jedno dijete i dva policajca", priopćilo je ministarstvo naglasivši da su devet smrtno stradalih civila članovi iste obitelji. (Hina)

Vezani članci Domagoj Mikić na Markovu trgu Nakon deset mjeseci složen mozaik bezumnog čina na Markovu trgu, barikade i dalje ostaju: "Motiv napada još uvijek nije poznat" Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama''