Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Što se od nas traži?'

Abas ne prihvaća povratak nasilju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Palestinski predsjednik Mahmud Abas u govoru na sastanku Središnjeg vijeća Palestinske oslobodilačke organizacije poručio je da neće prihvatiti povratak nasilju.

‘Što se od nas traži ... povratak nasilju? Neću to prihvatiti’, kazao je Abas, predsjednik Palestinske samouprave čiji su mirovni pregovori s Izraelom zamrznuti već godinu dana. Za mirovne pregovore Abas traži od Izraela da smjesta obustavi gradnju židovskih naselja na spornim područjima Zapadne obale i istočnog Jeruzalema.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

>> Hamas na proslavi obljetnice obećao otkriti iznenađenje

Abas je pod pritiskom SAD-a i EU-a da nastavi pregovore s izraelskom stranom no on poručuje da ne postavlja nikakve uvjete već samo ukazuje na obveze koje je Izrael preuzeo na razgovorima u američkom Annapolisu. Izrael je taj, tvrdi Abas, koji postavlja uvjete, tj. traži da se Jeruzalem kao tema isključi iz pregovora dviju strana. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene