Obavijesti Video Pretražite Navigacija

750,000 dolara kazne za 'otimanje' supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer iz Mississippija mora platiti kaznu od 750 tisuća dolara muškarcu kojem je 'preoteo' ženu. Takvu je presudu donio američki Vrhovni sud.

Sandra Valentine zaposlila se 1997. godine u uredu Jerryja Fitcha, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Dvije godine kasnije rodila je kćer. Ubrzo je postalo jasno da djetetov otac nije njezin suprug već poslodavac.

Bračni par Valentine razveo se nedugo nakon toga, a Sandra tijekom brakorazvodne parnice nije ni poricala svoju vezu s Fitchom. Nedugo nakon razvoda počela je zajednički život s njim.

Sandrin bivši suprug, Johnny Valentine nije se mogao pomiriti s gubitkom supruge, pa je odlučio tužiti Jerryja. 

Tužbu mu je omogućilo postojanje zakona u državi Mississippi prema kojem možete tužiti osobu za nanošenje duševne boli koja je postala uzrokom vašeg odcjepljenja od društva, gubitka volje za novom ljubavnom vezom, te nedostatak seksualnih odnosa tijekom partnerove afere i nakon razvoda.

Okružni sud u Mississippiju presudio je u korist prevarenog supruga, a Jerryju odredio plaćanje kazne od 750 tisuća dolara .

Fitch je uložio žalbu tvrdeći da je presuda neustavna. Okružni sud u Mississippiju odbio je njegovu žalbu, baš kao i Vrhovni sud Sjedinjenih Država pa će Fitch kaznu ipak morati platiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene