Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgleda kao 14-godišnjak

31-godišnjakinja glumila dječaka da zavede maloljetnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnja Amerikanka pretvarala se da je 14-godišnji dječak kako bi zavela 16-godišnjakinju.

Patricia Dye je koristeći ime Matt Abrams pokušala zavesti djevojku u njezinom domu u Spingboru. Patriciu je privela policija i nalazi se u pritvoru. 'Visoka je 1,4 metra. Niža je i od žrtve. Izgleda baš kao mladić', rekao je policajac Bob Marchiny.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Zajedno su živjele tri dana u hotelu, a kada je djevojka pobjegla, slučaj je preuzela policija. 'Tada smo shvatili da nije bila s osobom s kojom smo mislili da jest. Dye je uhićena u Franklinu i sve je priznala', dodao je Marchiny.

Optužena je za prevaru i seksualne odnose s maloljetnom osobom, piše Dayton Daily News. Određena joj je jamčevina od 100 tisuća dolara. Policija istražuje postoji li još žrtava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene