Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maloljetni američki par iz Clevelanda dobio je trojke. Budući da su bebe rođene jedanaest tjedana prije vremena trenutačno se nalaze u bolnici.


I prije nego je završila srednju školu, 17-godišnja Amy Smith dobila je čak troje djece Lexi, Leah i Alfie, koji su na svijet došli 1. studenog carskim rezom u u Sveučilišnoj bolnici u Clevelandu, piše Telegraph.

Vezani članci Bebe u bolnici (Foto: Facebook/M.K.) - 2 Majka blizanaca ispričala se zbog prijetnji bolnici, pedijatri objašnjavaju jesu li bebe bile zanemarene Slika nije dostupna Glumac Owen Wilson postao otac po prvi put

Kako su rođeni 11 tjedana prerano, bebe se još uvijek nalaze u bolnici. Mlada majka, rekla je kako je bila oduševljena zadatkom koji je očekuje.

‘Još se ne osjećam kao majka, mislim da ću to shvatiti tek kada oni dođu kući’, rekla je Amy te dodala kako se toga pomalo boji jer je i sama dijete. Unatoč oduševljenju što je postala majka, Amy kaže kako ne planira imati još djece.

‘Liječnici su rekli da bih opet mogla imati trojke. Ali već imam obitelj i ne želim imati više djece’, rekla je Amy.

‘Pomalo je zastrašujuće imati trojke, ali oboje imamo velike obitelji koje nas podupiru’, rekao je njezin 17-godišnji dečko Marley Testo.

Mladi ljudi, koji žive odvojeno u Middlesbroughu, svaki dan putuju 64 kilometra kako bi svoju djecu posjetili u bolnici, a budući da su nezaposleni i nemaju automobila, čekaju roditelje da se vrate s posla, piše Gazette Live. 

‘Svi u obitelji rade tijekom dana tako da ih možemo posjetiti samo tijekom noći. Želimo da su nam što bliže, pa da nam nije teško dolaziti’, rekao je mladi otac.