Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nemoćna

Tužna stvarnost: 13-godišnje djevojčice prodaju svoje tijelo za burek i jogurt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice se sve mlađe počinju baviti prostitucijom, a svoja tijela prodaju za sitniš.

Trinaestogodišnje djevojčice u Novom Sadu sve češće padaju u ralje prostitucije te prodaju svoje tijelo za svega nekoliko stotina dinara, a kako se doznaje iz novosadske policije, djevojčice ponekad za pružanje oralnog seksa od mušterija traže doručak.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

'Imali smo slučaj da djevojčica prodaje svoje tijelo za burek i jogurt, to je zaista frapantno, a također i ženu u sedmom mjesecu trudnoće koja je oralno zadovoljavala svoje mušterije za tisuću dinara', doznaje se iz policije.

Ispovijest studentice (25) koja školovanje plaća prostitucijom

Policija je pak sasvim nemoćna jer, čak i kad privedu najmlađe prostitutke, nemaju zakonskih osnova da ih zadrže, piše srpski Informer. 'To su praktički djeca od 12 ili 13 godina koja bi trebala biti u školi. One rade za sebe, nemaju makroa, zato se i događa da im mušterija ne plati ili čak da ih prebije', kaže izvor iz novosadske policije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene