Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivirana bomba od 50 kilograma

11 mrtvih u napadu na policijsku postaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 11 ljudi je ubijeno, a više od 30 ranjeno u ponedjeljak u napadu automobilom bombom na policijsku postaju u Nasranu u ruskoj autonomnoj republici Ingušetiji, javila je agencija Interfax.

Glasnogovornik ureda ruskog državnog tužitelja izjavio je da je napadač dovezao svoj automobil pred zgradu mjesne policije i aktivirao bombu s 50 kilograma eksploziva. Zgrada policije je u plamenu i strahuje se da bi mrtvih moglo biti još jer je služila i kao skladište streljiva. Ingušetija, kao i neka druga mjesta na Kavkazu, sve su nestabilnija u zadnje vrijeme zbog jačanja napada islamista. Krajem lipnja u pokušaju atentata teško je ranjen ingušetski predsjednik Junus-Bek Jevkurov, a prošloga je tjedna ubijen republički ministar građevinarstva. (Hina)

Pročitajte i ovo Bruno Mišlov Svađa na otoku Načelnik male otočne općine pokušao pregaziti predsjednika udruge, za sve je kriv novac: Udario ga autom, on pao na haubu... Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene