Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

11-mjeseci staro dijete višestruko probodeno na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo 11 mjeseci stara Harley Ruck iz Južnog Walesa pronađena je probodena. Djelatnici Hitne pomoći nisu joj mogli pomoći.

Njezina 22-godišnja majka Jade Ruck uhićena je zbog sumnje za ubojstvo. 'Obdukcija je pokazala da je dijete umrlo zbog višestrukih ubodnih rana', rekla je glasnogovornica policije.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

'Naša mala Harley je bila prelijepa, sretna, voljena i divna kćer i unuka. Jako će nam nedostajati. Posebno svojoj majci, koja je slomljena zbog ove strašne tragedije', rekli su članovi obitelji.

>> 'Da moje dijete pati bila bih prva koja bi mu stavila jastuk na lice'

Na slučaju radi 25 detektiva i forenzičara, piše Daily Mail. Oni vjeruju kako je majka patila od postporođajne depresije. 'Ne znam što se dogodilo, ali ne vjerujem da bi Jade naudila kćeri. Ona je mirna i povučena, ali fantastična majka', rekla je obiteljska prijateljica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene