Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U NJEMAČKOJ

Zločini toliko šokantni da su zaprepastili i istražitelje: 11 osoba privedeno zbog sumnje u seksualno zlostavljanje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je zasad identificirala tri žrtve, a sumnjaju da je postojala organizirana pedofilska mreža koju je organizirao partner žene koja je majka jedne od žrtava.

Njemački mediji izvještavaju o stravičnom slučaju zlostavljanja djece na zapadu zemlje. U gradiću Münsteru, uglavnom vikendaškom naselju, policija je zbog sumnje u seksualno zlostavljanje djece privela 11 osumnjičenika, a za sada su identificirane tri žrtve.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Pedofilija - 4 tko će pomoći djeci? Klinička psihologinja o slučaju pedofilije u zadarskoj školi: "Najjače traume ostavljaju zapravo situacije gdje je djetetu to bila bliska osoba"

"Uređeni vrt, bijela kućica, dječji bicikl naslonjen na zid – iza te fasade djeci je naneseno brutalno nasilje, toliko brutalno da su i istražitelji ostali bez riječi."

Tim riječima njemački javni servis ARD započinje svoj izvještaj o najnovijem slučaju pedofilije.

"Ti zločini su toliko šokantni da su zaprepastili i istražitelje“, piše Süddeutsche Zeitung.

Istražitelji su mjesecima "prekopavali" dokazni materijal kako bi mogli zaustaviti zlostavljanja maloljetnika, sumnja se da je postojala organizirana pedofilska mreža. U videima koje je zaplijenila policija često se pojavljuje jedan dječak, star oko deset godina kojeg su susjedi često viđali kako se igra vani.

"Ali nitko ništa nije primijetio. Zajedno s još jednim petogodišnjakom u jednoj travanjskoj noći na najgori mogući način zlostavljala su ga četiri odrasla muškarca", piše ARD. Taj desetogodišnjak je ujedno sin žene čiji je aktualni partner glavni osumnjičenik u ovom slučaju koji je šokirao Njemačku. Lokalni mediji podsjećaju na druge slučajeve pedofilskog zlostavljanja u toj zemlji te ističu da su silovatelji često bili već poznati policiji zbog posjedovanja sadržaja na kojem je prikazano zlostavljanje djece ili su ih već zlostavljali ranije, prenosi Deutsche Welle.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene