Obavijesti Video Pretražite Navigacija

11-godišnjak zaustavio školski autobus koji se nekontrolirano spuštao nizbrdo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prisebni 11-godišnjak skočio je za volan školskog autobusa koji se jučer, bez vozača, kretao nizbrdo prema zavoju i zaustavio ga skrenuvši ga na stup nadvožnjaka.

Neka od 27-oro djece iskočila su iz autobusa u pokretu, 15-oro je lakše ozlijeđeno, a sve se dogodilo dok je 57-godišnji vozač, koji je zaustavio autobus na benzinskoj postaji da bi uzeo gorivo, bio u wc-u.

Pročitajte i ovo Vozač autobusa Nevjerojatno VIDEO "Je li on to drogiran?" Širi se jeziva snimka hrvatskog vozača autobusa koja ledi krv u žilama Slika nije dostupna POJAČANI NADZOR Inspekcija otkrila niz prekršaja kod vozača autobusa: Jednom stranom prijevozniku zabranjen ulaz u Hrvatsku

Djeca u autobusu su bila od predškolske do dobi sedmog razreda.

Policija tek treba utvrditi zašto je autobus krenuo, a zaposlenik na postaji kaže da nije vidio da djeca petljaju oko vozačkog mjesta. Dječak koji je zaustavio autobus, rekao je policiji da je prvo pokušao povući kočnicu, a kad nije uspio, zgrabio je volan.

Vozač, koji je trčao niz brijeg za autobusom, odveden je u bolnicu zbog bola u prsima, izvijestile su vlasti.

Školske vlasti države Ohio ističu da je vozačima autobusa koji prevoze djecu zabranjeno napuštati autobus te da istražuju zašto je vozač to učinio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene