Obavijesti Video Pretražite Navigacija

10-godišnjak zbog video igre nožem napao 9-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 10-godišnjak prijetio nožem 9-godišnjoj djevojčici nakon što mu je ona odbila dati svoju igraću konzolu.

Prestrašena djevojčica u totalnom je šoku, a 36-godišnja majka kaže kako je bila hrabra, ali se neprestano tresla. Bila je toliko prestrašena da nije mogla nikome ni reći što joj se dogodilo.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Dječak je optužen za pokušaj pljačke i posjedovanje oružja, a na sudu za maloljetnike svjedočio je prošlog tjedna.

Ovo je samo jedan u nizu brojnih slučajeva napada nožem u Velikoj Britaniji. U valu sličnih napada ove je godine život izgubilo 18 tinejdžera.

Prestrašeni građani pokušavaju se zaštiti. Glasnogovornik odjela za zdravstvo potvrdio je kako su neke ambulante već predstavile poseban prsluk za zaštitu.

Peter Warren, direktor tvrtke koja prodaje odjela za zaštitu, kaže da ih je prošle godine prodao čak 10 tisuća, a u posljednjih šest mjeseci broj se narudžbi povećao. Njpopularniji prsluk nosi se ispod odjeće i košta 300 funti.

'U školi je danas mnogo djece s noževima. Ako ste učitelj i razdvajate posvađane, potrebna vam je bilo kakva zaštita', rekao je Peter Warren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene