Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKROVITELJ Citroën

SUV nove generacije: Osvojite Citroën C3 Aircross u našem nagradnom natječaju Kuglolov i odvezite se u novu godinu sa stilom

Citroën C3 Aircross
Citroën C3 Aircross PR
Aktualno Galerija Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross Foto: PR Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross Foto: PR Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross Foto: PR Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross Foto: PR +0 Citroën C3 Aircross Galerija 1/5 >>
Citroën C3 Aircross SUV već na prvu osvaja srca vozača svojom kombinacijom praktičnosti, stila i inovacija. On nije samo automobil, već član obitelji koji vozačima i putnicima nudi udobnost, prostranost i fenomenalan dojam na cesti. Saznajte kako ovoga vjernog pratitelja u avanturama možete i osvojiti te se u novu godinu odvezite sa stilom.

Počinje Kuglolov – naš dosad najveći nagradni natječaj u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade, zato od 4. do 31. prosinca posebno pratite naše kanale i skupljajte kuglice kojima ćete okititi svoje virtualno drvce. Kuglice možete prikupljati preko TV-a i digitalnih ekrana u raznim programima i emisijama, kao i na svim našim portalima.

Dovoljno je skenirati QR kod u aplikaciji DNEVNIK.hr i svakodnevno dodati što više kuglica na bor, a mi ćemo našega najvjernijeg pratitelja koji ih je skupio najviše nagraditi limenim ljubimcem Citroën C3 Aircross.

Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross (Foto: PR)

Vizualno se C3 Aircross ističe svojim jedinstvenim dizajnom koji ga izdvaja među vozilima iste klase, a automobil izaziva pozornost gdje god da se pojavi. Voluminozni oblici vozila dodatno su istaknuti zaštitnim oblogama na donjem dijelu karoserije, blatobranima, prednjim i stražnjim zaštitnim oblogama te krovnim nosačima, što stvara snažan vizualni dojam i prepoznatljiv izgled koji dominira gradskim ulicama.

Novim redizajnom Citroën C3 Aircross dodatno je istaknuo svoje prepoznatljive značajke i poznatu futurističku prednjicu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Te njegove energične crte sada možemo dodatno naglasiti, ali ih i prilagoditi našim željama jer Citroën za ovaj model nudi 70 različitih kombinacija boja, nove ukrasne dodatke, pakete boja i aluminijske felge.

Jedan od ključnih aduta C3 Aircrossa jest njegova svestranost. Bez obzira na to vozimo li gradskim ulicama ili istražujemo neistražene ceste izvan grada, ovaj SUV prilagodit će se našim potrebama. S prostranom unutrašnjošću koja je oduvijek bila adut ovoga modela, on naglašava svoj status SUV automobila. Zahvaljujući povišenom podvozju i velikim kotačima nudi najveću kabinu u svojoj klasi, zbog čega svaka vožnja postaje ugodno putovanje.

Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross (Foto: PR)

Citroën je posebnu pozornost posvetio unutrašnjosti vozila kako bi osigurao maksimalnu udobnost putnicima. Tako su prava zvijezda automobila njegova sjedala Advanced Comfort®, koja pružaju potrebnu potporu tijelu te čine svaku vožnju ugodnom i bez stresa. Sjedala su opremljena dodatnom pjenastom gumom dvostruke gustoće, stoga će se vozači osjećati kao kod kuće dok sjede za volanom.

C3 Aircross opremljen je prostranim prtljažnikom od 410 litara koji se dodatno može povećati na 520 litara pomicanjem stražnje klupe do kraja. Preklopimo li naslon sjedala, zapremina prtljažnika može doseći impresivnih 1289 litara, pa će tako božićno drvce bez problema stati u ovaj prilagodljivi SUV.

Osim toga, suvremeni dodaci poput naprednog sustava osvjetljenja stvaraju ambijent prilagođen svakom trenutku vožnje, a tu je i novi 9-inčni zaslon osjetljiv na dodir opremljen sa svih pet tehnologija povezivanja i dvanaest sustava pomoći u vožnji kako vožnja ne bi bila samo ugodna već i sigurna. C3 Aircross ima i fenomenalan panoramski krov koji pruža obilje prirodne svjetlosti, ali i potpuno drukčiji doživljaj vožnje.

Citroën C3 Aircross Citroën C3 Aircross (Foto: PR)

U sredini sadrži središnju konzolu kojoj se može pristupiti i s prednjih i sa stražnjih sjedala, a dolazi opremljen s kliznim roletama pomoću kojih panoramski krov možemo u potpunosti zatvoriti.

Neovisno o tome volimo li više benzince ili dizelaše, Citroën C3 Aircross nudi različite motore koji će zadovoljiti baš svakoga. Motori koje ovaj ljepotan nudi jesu efikasni benzinski PureTech i dizelski BlueHDi.

Šestostupanjski ručni mjenjač dostupan je u kombinaciji s motorima PureTech 110 S&S i BlueHDi 110 S&S, dok se automatski mjenjač EAT6 nudi za vozila opremljena benzinskim motorom PureTech 130 S&S i dizelskim motorom BlueHDi 120S & S. Široka paleta motora omogućuje vozačima da prilagode performanse vozila vlastitim potrebama i preferencijama.

Osvojite ga u Kuglolovu!

Nemojte propustiti priliku i sudjelovati u našem nagradnom natječaju Kuglolov jer Citroën C3 Aircross SUV nije samo automobil već i pravi partner na putovanju. Sa svojom kombinacijom stila, udobnosti i praktičnosti, ovaj SUV pruža vozačima iskustvo koje će ih potaknuti da istraže nove horizonte i uživaju u svakom trenutku vožnje.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Citroën po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene