Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zračna luka Zagreb priprema se za odlazak navijača u Englesku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračna luka Zagreb, u suradnji s MUP-om, poduzet će niz aktivnosti u svrhu neometanog prihvata povećanog broja putnika koji će u utorak i srijedu, 20. i 21. studenoga, otputovati u London na kvalifikacijsku nogometnu utakmicu za plasman na EP u Švicarsku i Austriju između Engleske i Hrvatske.

Kako se tih dana očekuje veći broj charter letova iz Zagreba za
Londonu, mole se svi putnici-navijači da u zračnu luku ne dolaze osobnim automobilima nego autobusima javnog gradskog prijevoza.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Ukoliko se se ipak odluče za dolazak osobnim automobilom neće moći parkirati automobil na parkiralištima zračne luke nego se samo kratkotrajno zaustaviti ispred putničke zgrade radi iskrcaja putnika. 

Parkiranje osobnih automobila bit će moguće na parkiralištu kod stadiona NK Radnik u Velikoj Gorici s kojeg je organiziran prijevoz do zračne luke.

U upravi Zračne luke upozoravaju navijače da, zbog pojačanih mjera sigurnosti te izbjegavanja neugodnih situacija u zračnoj luci, ne planiraju nošenje opasnih naprava i pirotehničkih sredstava, oštrih metalnih predmeta, tekućina i ostalih artikala, koje nije dozvoljeno unositi u zrakoplov.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene