Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zračna luka Zagreb, u suradnji s MUP-om, poduzet će niz aktivnosti u svrhu neometanog prihvata povećanog broja putnika koji će u utorak i srijedu, 20. i 21. studenoga, otputovati u London na kvalifikacijsku nogometnu utakmicu za plasman na EP u Švicarsku i Austriju između Engleske i Hrvatske.


Kako se tih dana očekuje veći broj charter letova iz Zagreba za
Londonu, mole se svi putnici-navijači da u zračnu luku ne dolaze osobnim automobilima nego autobusima javnog gradskog prijevoza.

Vezani članci Slika nije dostupna Lončarević: 'Eduarda ne može nadomjestiti ni Olić ni Petrić' Slika nije dostupna Kockasta opsada Beča, Hrvati uživaju u siru i pivu

Ukoliko se se ipak odluče za dolazak osobnim automobilom neće moći parkirati automobil na parkiralištima zračne luke nego se samo kratkotrajno zaustaviti ispred putničke zgrade radi iskrcaja putnika. 

Parkiranje osobnih automobila bit će moguće na parkiralištu kod stadiona NK Radnik u Velikoj Gorici s kojeg je organiziran prijevoz do zračne luke.

U upravi Zračne luke upozoravaju navijače da, zbog pojačanih mjera sigurnosti te izbjegavanja neugodnih situacija u zračnoj luci, ne planiraju nošenje opasnih naprava i pirotehničkih sredstava, oštrih metalnih predmeta, tekućina i ostalih artikala, koje nije dozvoljeno unositi u zrakoplov.