Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog marihuane uhićen košarkaš Indiana Pacersa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krilo Indiana Pacersa Shawne Williams uhićen je jučer zbog posjedovanja marihuane, vožnje bez vozačke dozvole, vožnje neregistriranog vozila i nepropisnog prestrojavanja.

Williams je uhićen nakon što ga je prometna policija zaustavila zbog nepropisnog prestrojavanja (nije dao žmigavac). Kada je policajac stigao do automobila Cadillac Escalade u kojem su, pored Williamsa bila još dvojica muškaraca,  Williams je spustio prozor, a policajac je osjetio miris marihuane. 

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Pri pretresu automobila u pepeljari je pronađen joint marihuane. Kod 32-godišnjeg suputnika Rodericka Heltona pronađen je i 9-milimetarski Smith & Wesson koji je ukraden u Tennesseeju, pa je i on uhićen zbog nošenja oružja bez dozvole i krađe. Helton je inače, i otprije poznat policiji zbog dilanja droge. 21-godišnji Roosevelt Rollins, treći putnik, preuzeo je odgovornost za marihuanu. 

Sva trojica privedeni su u lokalni zatvor, a prvo saslušanje na sudu zakazano je već za sutra. 

Predsjednik Pacersa Larry Bird izrazio je zabrinutost zbog nemilog događaja. 

"Jako smo razočarani zbog uhićenja Shawnea Williamsa. Iako tek predstoji zakonski postupak, ne možemo prihvatiti da se našao u takvoj situaciji, bio kriv ili ne. Moramo se sastati sa Shawneom i vidjeti koje ćemo disciplinske mjere poduzeti ", rekao je legendarni Bird. 

21-godišnji Williams je inače, prošle godine bio prvi pick Pacersa. U Indianu je stigao sa Sveučilišta u Memphisu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene