Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog BBB otkazana utakmica u Pločama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Sve ću učiniti da ne igramo utakmicu u Pločama u srijedu. Velika je opasnost od navijačkih sukoba i nereda', rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Te utakmice neće biti, pa će Dinamo vjerojatno u utorak navečer natrag u Zagreb nakon što odradi dva treninga tog dana, piše bih portal Brazda.ba

Pročitajte i ovo Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke" Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Dubai, Hong Kong, Australija ili neko odredište koje je nekoliko tisuća kilometara udaljeno od Zagreba bilo bi jedino sigurno mjesto za Dinamove pripreme. Jer, njegovi takozvani navijači opet su priredili mnoštvo problema i promijenili plavoj momčadi raspored priprema. 

'Ne znam kamo ćemo na ljetne pripreme, u Austriju više ne možemo. Odemo li u Crans Montanu, vozit ćemo se na svaku utakmicu dva sata, što nije dobro', zabrinut je bio Mamić. 

>> Video: Bad Blue Boysi divljali po diskoteci

>> Kamenjem napadnuti Bad Blue Boysi

Još ga je više zabrinulo ponašanje navijača prema plavim igračima. Naime, jučer je desetak plavih igrača, koji nisu igrali utakmicu u Gabeli, odradilo trening. I BBB-ovci su došli na trening te vrijeđali igrače.

'Doista nevjerojatno, zar Dinamovi navijači vrijeđaju Dinamove igrače? Pa, kamo je sve to otišlo, imali li sve to smisla?', čude se ovom ponašanju na portalu Brazda.ba. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene