Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zambrotta istjeran iz taksija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo pojačanje europskog prvaka Barcelone Talijan Gianluca Zambrotta uvjerio se odmah po dolasku u Barcelonu kako u katalonskoj prijestolnici ne navijaju baš svi za njegov novi klub.

Momčad Barcelone rano ujutro doputovala je u zračnu luku El Prat nakon turneje po SAD-u. Kada je umorni Zambrotta sjeo u taksi da ga odvede kući, vozač ga je istjerao iz vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabaleta iz Espanyola u Manchester City za osam milijuna eura Slika nije dostupna Bartolome Marquez novi trener Espanyola

"Navijam za Espanyol i u mom taksiju nema mjesta za igrače Barcelone", kazao je vozač Zambrotti, koji je morao potražiti drugi taksi, ovaj puta sa navijačem Barcelone koji mu nije htio naplatiti vožnju.

Rivalstvo dva kluba iz Barcelone traje više od stotinu godina, jer je Barca osnovana 1899., a Espanyol samo godinu kasnije.

Ove dvije momčadi i službeno će otvoriti sezonu 17. kolovoza na Olimpijskom stadionu u utakmici Superkupa budući da je Barcelona prvak, a Espanyol pobjednik Kupa Kralja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene