Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger: Za Torresa Hleb i Ljungberg, Fabregas ostaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Arsenala Arsene Wenger navodno ja za kapetana Atletica iz Madrida Fernanda Torresa spreman ponudili Bjelorusa Aleksandra Hleba i Šveđanina Fredrika Ljungberga, te nešto novca....

AS piše da se Wenger raspitivao za 23-godišnjeg reprezentativca Španjolske i za njega ponudio 26-godišnjeg Hleba i 30-godišnjeg Ljungberga, radije nego samo novac. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Arsenal bacio oko na mladog Matuidua Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima!

Atleticovi šefovi Miguel Angel Gil i Jesus Garcia Pitarch su ponudu navodno odbili, no ostavili su 'odškrinuta' vrata za daljnje pregovore ako bi se Arsenal odlučio odreći 26-godišnjeg Čeha Tomaša Rosidskog i 23-godišnjeg reprezentativca Toga Emmanuel Adebayor. 

A Wenger je opovrgnuo i informacije da će se Arsenal odreći 'usluga' 20-godišnjeg Cesca Fabregasa, tj. da će ga prodati Realu iz Madrida. 

Naime, u španjolskim su se medijima pojavile spekulacije da Wenger o Fabregasovoj budućnosti pregovara s Realom kao dio pregovora oko 23-godišnjeg Josea Antonia Reyesa i 25-godišnjeg Brazilca Julia Baptistu (U ljeto 2006. Atletico je Wengeru za Reyesa ponudio 8,1 milijuna funti, što je Wenger doživio kao uvredu Arsenalu i s Realom postigao dogovor o zamjeni igrača. Reyes je otišao na posudbu u Real, a iz Reala je u London stigao Julio Baptista. Posudba je dogovorena na godinu dana, s opcijom da Madrid kasnije kupi Reyesa). 

No, Wenger kategorički poriče razgovore o fabregasu te tvrdi da se sastao samo s direktorima Atletica. 

"Cesc će biti u Arsenalu iduće sezone", ustvrdio je Wenger te opovrgao spekulacije da bi on mogao postati trener Reala  sada kada je njegov prijatelj David Dein (jedan od nekada čelnih ljudi Arsenala) dao ostavku. 

"Nisam se ponudio Realu. Nastavit ću s Arsenalom", kategoričan je Wenger. 

Sastanak s Atleticom je navodno bio isključivo oko Fernanda Torresa i Josea Reyesa čija budućnost u realu nije sigurna, a koji nije baš za povratak u Englesku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene