Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vidovnjakinja: Hrvatska će igrati u polufinalu Eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska će na Europskom nogometnom prvenstvu 2008. igrati u polufinalu i izgubit će od Portugala, a novi europski prvaci bit će Talijani, tvrdi najpoznatija austrijska vidovnjakinja Rosalinde Haller.

Haller je sa 80-postotnom vjerovatnošću prognozirala da će se 25. lipnja u polufinalu u Baselu Hrvatska sučeliti sa Portugalcima, a sutradan će u Beču igrati Italija i Francuska.

Pročitajte i ovo Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12) Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora

U velikom finalu igrat će Italija i Portugal, a Talijani će naslovu svjetskih prvaka dodati i europski, tvrdi Haller.

Prema njezinoj prognozi, Hrvatska će biti druga u skupini iza Njemačke, te će u četvrtfinalu pobijediti Tursku, koja će osvojiti prvo mjesto u skupini sa Portugalom, Češkom i Švicarskom.

Portugal će u četvrtfinalu pobijediti Njemačku, Francuska će biti bolja od Rusije, a Italija će slaviti protiv Španjolske.

Haller, koja živi u pokrajini Donjoj Austriji, već 30 godina uspješno predviđa događaje.

Između ostaloga predvidjela je i katastrofalni tsunami u južnoj Aziji, veliku lavinu u Galltueru i požar u tunelu ispod LeManchea, a jednom je u svojoj TV-emisiji pogodila točan rezultat utakmice austrijske reprezentacije nabrojavši sve strijelce.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene