Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska nogometna reprezentacija jutros je otputovala u London. Sutra navečer rasterećeni Vatreni igraju najspektakularniju utakmicu u svim dosadašnjim kvalifikacijama.


Hrvatska je sve brige riješila i sutra na Wembleyu igra utakmicu za svoj gušt, ali i ponos. Jer o nama ipak netko ovisi, kao što smo i mi prije 10 godina u Ateni ovisili o Danskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna Četiri gola za tri boda Slika nije dostupna Bilić objavio tko će u Makedoniju i Englesku

"Nema se tu šta pričat. Najljepše je izbacit Engleze na Wembleyu. Pokazali smo u Zagrebu da smo bolja momčad od njih, oni će sigurno imati podršku navijača, ali to je i za nas motiv više", rekao je Jerko Leko.


Ekstra motiv ponudio je i suvlasnik Pletikosinog Spartaka Leonid Fedun. Mercedese za Stipu i još trojicu najboljih Vatrenih. Hrvatska "jedinica" nije iznenađena, jer je Fedun automobile dijelio i nakon važnijih pobjeda Spartaka. No, to motivaciju ne mijenja, jer - kaže - mi igramo za sebe.

Izbornik je siguran da će momčad reagirati na pravi način, ambijent engleskog nogometnog hrama ne bi ih smio sputati.

"Kao što je jučer rekao Luka Modrić, kaže mi u onom blatu u Čatežu 'as, ti srce, kad iz ovog blata dođemo tamo, kad se rastrčimo'. Ne, ne, to se sigurno dogodit neće", rekao je izbornik Slaven Bilić.

Vatreni će na novom Wembleyu imati najveću podršku na jednom gostovanju u kvalifikacijama. 6000 navijača u kockastom sutra će drukati za trijumfalan kraj EURO puta.

"Engleska je prestiž. Rekao sam da se u životu mora umrijeti i otići u Englesku", rekao je jedan navijač.

9 čartera za London je odletilo danas, još 4 stižu sutra.
A koliko će tek srca za Hrvatsku kucati ispred televizora.
Rusa je, naime, 150 milijuna.