Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Poznati kečer ubio suprugu i sina, a potom i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesionalni hrvač Chris Benoit, njegova 43-godišnja supruga Nancy Daus i 7-godišnji sin Daniel pronađeni su mrtvi u svojem domu u Georgiji. Istražitelji vjeruju da je Benoit ubio obitelj tijekom vikenda, a jučer presudio i sebi.

Tijela su pronađena jučer poslijepodne u tri različite sobe obiteljske kuće. Istražitelji će biti sto posto sigurni tko je počinitelj tek nakon obdukcije, no za sada ne traže druge osumnjičene jer svi dojkazi upućuju na dvostruko ubojstvo i samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva"

Državni odvjetnik Scott Ballard rekao je novinarima tek da žrtve nisu ubijene iz pištolja, no nije želio otkriti detalje.

World Wrestling Entertainment na svojoj je web stranici objavio da su upravo oni zamolili vlasti da provjere štio se zbiva u kući Benoitovih nakon što ih je u subotu ujutro kontaktiralo nekoliko uznemirenih hrvačevih prijatelja koji su od njega primili čudne sms poruke.

40-godišnji Benoit, inače rođeni Kanađanin, vlasnik je mnogih  titula, a između ostalog je i bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji. Njegova ubijena supruga, Nancy Daus, također je bila hrvačica. Benoit ima još dvoje djece iz prijašnjih veza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene