Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Okupila se repka, Petrić optimističan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okupljanje reprezentacije je počelo sinoć, a Bilićevi odabranici danas su na svom starom mjestu - Čatežu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četiri gola za tri boda Slika nije dostupna Bod u Ukrajini: Bolja igra i oporavak od Engleza

U tjednu pred nama slijede pripreme za važan kvalifikacijski susret protiv Izraela. Ukoliko Vatreni u subotu uzmu tri boda na korak su do osiguravanja EURA 2008.

No, izborniku Biliću neće biti lako. Lista ozlijeđenih je dosta duga. Niko Kovač, Igor Budan i Joško Balaban, a ozljede nisu prošlost ni za napadački tandem Petrić - Eduardo. 

No, Mladen Petrić je uvjeren da će "kockasti" u subotu u Maksimiru ostvariti pobjedu protiv Izraela.

"U Maksimiru nas čeka teška utakmica, ali vjerojatno ne toliko kao kad smo ih dobili na njihovom terenu 4-3. Izrael u gostima ne igra jednako dobro kao kod kuće. Uostalom, igramo pred našom publikom i nikoga se ne trebamo bojati", izjavio je Petrić. 

Napomenuo je i kako više ne osjeća bolove u preponama, te da će biti spreman za subotnju utakmicu. Problema s ozljedom prepona imao je i Eduardo (koji je propustio utakmicu sa Sunderlandom), no Petrić vjeruje da će i on do subote biti spreman za maksimalne napore.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić sinoć je prilikom okupljanja
reprezentativaca ponovno pozvao na oprez, naglasivši da sada u završnici kvalifikacija ne smijemo napraviti krivi korak.

"Koliko smo blizu, toliko smo i daleko od cilja. Zbog toga u subotu ne smijemo kiksati", rekao je sinoć novinarima izbornik Bilić.

Umjesto povrijeđenog Balabana u reprezentaciju je pozvan
napadač Hajduka 19-godišnji Nikola Kalinić. U Čatež bi tijekom dana trebali doći svi reprezentativci, osim vratara Pletikose, koji će zbog klupskih obveza doputovati sutra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene