Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vatreni otputovali u Budimpeštu bez Bilića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je danas iz zrakoplovne luke Pleso u Budimpeštu gdje je u subotu očekuje ogled protiv Mađarske, no bez izbornika Slavena Bilića.

Hrvatska reprezentacija je na put krenula bez izbornika koji je otišao u Graz kako bi uživo pogledao ogled Austrije i Malte. Potom će se priključiti momčadi u glavnom mađarskom gradu i voditi hrvatsku vrstu na generalnoj probi uoči početka Europskog prvenstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić pozvao samo 20 reprezentativaca za susret s Nizozemskom Slika nije dostupna Bilić objavio popis za Estoniju i Andoru

"Utakmica protiv Mađarske iznimno je važna, biti će to naša glavna provjera. Sve što smo do sada radili trebali bi pokazati na toj utakmici," naglasio je Aljoša Asanović, prvi Bilićev asistent.

Asanović je naglasio kako je hrvatska reprezentacija u glavama već spremna za početak prvenstva objavivši početnu momčad koja će istrčati u Budimpešti:

Pletikosa - Ćorluka, R. Kovač, Šimunić, Pranjić - Srna, N. Kovač, Modrić, Kranjčar - Petrić, Olić.

Kapetan hrvatske reprezentacije Niko Kovač je dodao kako je Mađarska slična Austriji, igra čvrsto i agresivno na svom travnjaku i biti će idealan test za prvi ogled na EP-u protiv Austrije.

"Mađari uopće nisu loši. Nedavno su pobijedili europskog prvaka Grčku. Biti će to pravi test naših vrijednosti," kazao je Niko, koji je upozorio novinare da ne bi trebalo pisati loše i podcjenjivački o Austriji.

"Treba poštovati svaku reprezentaciju, bez obzira na njezino ime. To je stvar fair- playa".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene