Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Van der Vaart odbio produžiti ugovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski nogometni reprezentativac Rafael Van der Vaart (24) odbio je produžiti ugovor s njemačkim bundesligašem HSV-om.

Čelnici momčadi u čijim redovima uspješno igra hrvatski
reprezentativac Ivica Olić ponudili su Van der Vaartu novi, daleko bolji ugovor. Nizozemcu je ponuđeno četiri milijuna eura godišnje do 2012. godine. Međutim, mladi veznjak je odbio ponudu.

Pročitajte i ovo Drago Celizić Nepravomoćna presuda Sud poništio poznatom TV voditelju ugovor o doživotnom uzdržavanju, zbog spornog potpisa ostaje bez kuće i pola milijuna eura? Saša Kopljar TRAJNO UREĐENO Hrvatska i Italija potpisale važan ugovor o razgraničenju u Jadranskom moru: Pogledajte što to znači

"Nisam produžio ugovor. Želim se okušti u nekom vrhunskom klubu, a čelnici HSV su tražili da potpišem do 2012. godine što mi se činili predugo," kazao je Nizozemac čiji sadašnji ugovor s klubom iz Hamburg traje do 2010. godine.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Juventus, Inter, Real
Madrid, Valencia, te nekoliko engleskih premierligaša i sada je gotovo sigurno kako će Van der Vaart ovoga siječnja ili na ljeto napustiti HSV. Prošlog ljeta HSV je odbio 17 milijuna eura koliko je ponudio Juventus, te čak 22 milijuna eura koje je nudila Valencia.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene