Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nizozemski nogometni reprezentativac Rafael Van der Vaart (24) odbio je produžiti ugovor s njemačkim bundesligašem HSV-om.


Čelnici momčadi u čijim redovima uspješno igra hrvatski
reprezentativac Ivica Olić ponudili su Van der Vaartu novi, daleko bolji ugovor. Nizozemcu je ponuđeno četiri milijuna eura godišnje do 2012. godine. Međutim, mladi veznjak je odbio ponudu.

Vezani članci Potpisan ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za Regionalni centar kompetentnosti - 2 Turističko-ugostiteljska škola u Splitu postaje Regionalni centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu Lana Jurčević Lana Jurčević objavila djelić pjesme i spota kojim će se predstaviti svjetskoj publici

"Nisam produžio ugovor. Želim se okušti u nekom vrhunskom klubu, a čelnici HSV su tražili da potpišem do 2012. godine što mi se činili predugo," kazao je Nizozemac čiji sadašnji ugovor s klubom iz Hamburg traje do 2010. godine.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Juventus, Inter, Real
Madrid, Valencia, te nekoliko engleskih premierligaša i sada je gotovo sigurno kako će Van der Vaart ovoga siječnja ili na ljeto napustiti HSV. Prošlog ljeta HSV je odbio 17 milijuna eura koliko je ponudio Juventus, te čak 22 milijuna eura koje je nudila Valencia.