Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Valter Zenga trener Dinama iz Bukurešta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni stručnjak 47-godišnji Valter Zenga izabran je za novog trenera rumunjskog prvoligaša Dinama iz Bukurešta.

Zenga je za Dinamo potpisao ugovor na dvije godine, a na klupi će naslijediti Mirceu Rednica koji je podnio ostavku nakon što Dinamo nije uspio pobijediti Lazio i plasirati se u Ligu prvaka.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) ''Na pravom putu'' Grabar-Kitarović: "Tri mora brišu granicu 'stare i nove Europe'" U Bukureštu 3. summit inicijative tri mora (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Na summitu Inicijative tri mora Analiza Ivane Petrović: ''Vrlo je zanimljivo da se inicijativi priključuje i Njemačka, inače velika protivnica''

"Na naše zadovoljstvo Zenga je prihvatio ponudu. Od njega očekujemo plasman u natjecanje po skupinama Kupa UEFA i obranu naslova rumunjskog prvaka," kazao je predsjednik kluba Nicolae Badea.

Dinamo će biti treći rumunjski klub i osmi ukupno kojeg će voditi
bivši vratar talijanske nogometne reprezentacije i milanskog Intera. Trenersku karijeru je započeo u američkom New England Revolutionu, zatim je vodio talijansku momčad Brera, pa rumunjske klubove National i Steauu. Jednu sezonu je proveo na klupi beogradske Crvene zvezde, a po šest mjeseci u turskom Gaziantepsporu i Al Ainu iz Ujedinjenih Arapshih Emirata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene