Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Valencia kupila Argentinca Banegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi argentinski nogometaš Ever Banega, član Boca Juniorsa, prodan je Valenciji za 18 milijuna eura, što je ujedno i prvi veći transfer u zimskom prijelaznom razdoblju, pišu španjolski mediji.

Čelnici Boca Juniorsa su dali pristanak za prijelaz Banege (19) i on će stići u Valneciju u subotu kada će potpisati petogodišnji ugovor, piše sportski dnevnik "Marca" i "El Mundo".

Pročitajte i ovo Aquarius, brod kojim su migranti stigli u Valenciju (Foto: AFP) MIGRANTSKA KRIZA Italija i Malta zatvorile im luke: Nakon sedmodnevne kalvarije migranti s Aquariusa stigli u Valenciju Slika nije dostupna Previše ručne prtljage Istjerali je iz aviona jer je u vrećici nosila knjigu!

To je prva značajnija "nabavka" za novog Valencijinog trenera Ronalda Koemana, nakon što je odlučio ne korisiti više usluge veterana Davida Albelda, napadača Miguela Angela Angula i braniča Santiaga Canizaresa.

Banega bi na sredini terena trebao zamijeniti Albeldu i donijeti svježu krv ekipi koja već dva mjeseci prolazi kroz krizu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene